Week 5

Deze week zijn alle tanden en kiezen door en we zijn dan ook begonnen met vlees geven wat ze heerlijk vinden! Ook hebben ze al diverse andere eetbare dingen geprobeerd zoals gedroogde visjes, zalm, meloen, komkommer, bramen. (Hun darmen moeten wennen aan het vlees dus met mate voegen we iets toe) Maar ook die niet om te eten zijn 😉 Ze zetten overal hun tanden in! De tuin is afgezet want ze gingen mij iets te veel op verkenning waardoor ik op ze moest letten dat doe ik nu toch wel maar met de zekerheid dat ze niet op de vlonder lopen.

Saar geeft nog steeds melk maar niet meer de hele dag door, ze proberen het wel maar dat is weer zo grappig om te zien hoe Saar ze omzeilt en afwimpelt, zij bep. de melktijden! Wat goed is nu ze vleesmaaltijden krijgen maar er gaat natuurlijk niks boven lekkere warme melk van mama ze tussendoor!

28 aug. kwam er een nieuw medewerkster voor ons rayon van de Raad van Beheer en werden de 2 dames voorzien van een chip tussen de schouderbladen. Als verrassing kregen we een locatie controle welke natuurlijk positief werd beoordeeld!

Er wordt gekeken of de puppies en volwassen honden wel gehuisvest zijn volgens de regels en of alles fris en schoon is. Ze kijkt bijv. naar de werpkist, uitloopren, het buitengebeuren.  Stambomen en chips werden gecontroleerd en de honden kregen een aai waarbij ze lette op hun gedrag en verzorging.

Reuze aardige nieuwe mevouw waarmee het goed praten over het fokken van hondjes was!