Berichtje van Keet

19 sept. 2013

Reis is supergoed gegaan, heel relaxed gelegen. Soms met ogen open, soms met ogen dicht. Heeft thuis volop rondgesnuffeld, buiten op het terras gerend, gegeten en ligt nu heerlijk met een van jullie knuffels te slapen. Ze zal d’r rust nodig hebben want over een half uur is Koen thuis en dan zal het wel feest zijn!!! Ze is in ieder geval voorbeeldig gestart, hopen dat ze vannacht ook op haar gemak is.

22 sept. 2013

Hoi Annemiek en Marco,

Ook de 2e dag in Amerongen gaat hartstikke goed. Vannacht rustig voor Keet, niet voor ons!! Op de een of andere manier slaap je toch onrustig en ben je alert op elk geluid dat je hoort. Otto heeft haar om 6uur even buiten gelaten en na de nodige ontlastingen  ging ze weer heel braaf in de bench liggen slapen.

Zodra ze buitenshuis is wordt ze pas echt wakker: nieuwsgierig, niet bang, hoort en ziet alles om zich heen. Plassen en poepen op commando zit er nog niet in maar we proberen zoveel mogelijk naar buiten te gaan.

Meestal gaat dat goed, ongelukjes binnen gebeuren ook nog hoor. Zaak is dat we aan elkaar wennen, haar gedrag goed bekijken en haar tijdig buiten laten!

Vandaag hebben we haar even meegenomen naar het hockeyveld waar Koen moest spelen. Daar hebben we haar gewoon wat los rond laten scharrelen, volop in de aandacht van grote jongens die haar op afstand bewonderden.

Prachtig om te zien hoe jongens van 17 en 18 jaar reageren op zo’n kleine!!! Na verloop van tijd heeft ze de rest van de wedstrijd rustig bij Otto op de arm uitgekeken. Vond ze ook wel prima.

De terugweg in de auto – een kwartiertje rijden – verliep ook zonder problemen alhoewel ze toch wel graag de laatste kilometers bij de chauffeur op schoot lag in plaats van bij de bijrijder.

Kortom, het gaat eigenlijk super en zijn blij met Fayenne, onze Keet!

Bellen morgen wel even.

Groeten van Otto, Brigitte en Koen